Opstaldning

Horsmark Rideklub tilbyder også opstaldning. Vi har både hestebokse og ponybokse, hvor man har tre muligheden for pasning, nemlig fuldpas + weekend, fuldpas og selvpas.

Ved fuldpas + weekend er der hø/wrap i boks og strøelse med. Desuden er der fuld pasning inklusiv fodring alle dage, samt ind- og udlukning alle dage. Foder skal selv medbringes eller kan tilkøbes til den til hver tid gældende kilopris.

Ved fuldpas er der hø/wrap i boks og strøelse med. Desuden er der fuld pasning inklusiv fodring alle hverdage, ind- og udlukning alle hverdage, samt udlukning i weekender. Foder skal selv medbringes eller kan tilkøbes til den til hver tid gældende kilopris.

Ved selvpas er der hø/wrap i boks og strøelse med samt udlukning i hverdagen. Der bliver fodret til morgen og aften. Derudover står man selv for at passe sin pony/hest ALLE dage, indlukning i hverdagene, samt ud- og indlukning i weekenden og helligdage. Indlukning i hverdage kan tilkøbes. Foder skal selv medbringes eller kan tilkøbes til den til hver tid gældende kilopris.

Vi tilbyder også løsdrift, hvor man betaler et fast beløb til bygningsleje og strøelse.

Ved alle pasningsordninger bliver der kørt wrap ude på foldene om vinteren, som bliver skrevet på regningen efterfølgende.

I den første måned betales der depositum på 500 kroner. Beløbet betales tilbage til kunden ved flyting af hest/pony fra Horsmark, hvis opsigelsesvilkår er overholdt.

Opstaldning kræver medlemskab af Horsmark Rideklub, en ansvarsforsikring på hesten og deltagelse i minimum en annoncerede arbejdsdag per år.

Hvis I gerne vil læse igennem vores opstaldningskontrakt og se alle betingelser, kan I downloade PDF-filen her: