Opstaldning

Horsmark Rideklub tilbyder også opstaldning. Vi har både hestebokse og ponybokse, hvor man har to muligheden for pasning, nemlig fuldpas og selvpas.

Ved fuldpas er der foder, hø/wrap, og strøelse med. Desuden er der fuld pasning alle dage samt ind- og udlukning alle dage. Ønsker man at bruge andet foder end det der er med, er det for egen regning at købe dette. Der gives ikke afslag i prisen, hvis man ønsker selv at medbringe foder.

Ved selvpas er der foder, hø/wrap og strøelse med samt ind og udlukning i hverdagen. Der bliver fodret til morgen og aften. Derudover står man selv for at passe sin pony/hest ALLE dage, samt ind og udlukning i weekenden og helligdage.

I den første måned betales der depositum på 500 kroner. Beløbet betales tilbage til kunden ved flyting af hest/pony fra Horsmark, hvis opsigelsesvilkår er overholdt.

Opstaldning kræver medlemskab af Horsmark Rideklub, en ansvarsforsikring på hesten, at indgå i kollektiv ormebehandling 1-2x årligt og deltagelse i minimum en annoncerede arbejdsdag per år.

Hvis I gerne vil læse igennem vores opstaldningskontrakt og se alle betingelser, kan I downloade PDF-filen her: